Esteban Chaves a jeho LAB71 SuperSix EVO pro Giro

Esteban Chaves a jeho LAB71 SuperSix EVO pro Giro
Podívejte se na kompletní specifikace Estebanova závodního kola Cannondale

 Každý den následující tři týdny se Esteban Chaves připne do svých pedálů Wahoo SPEEDPLAY AERO a bude závodit po celé Itálii.
Esteban jede na standardním Cannondale LAB71 SuperSix EVO během letošního Giro d'Italia. Vybavený koly Vision Metron 45 SL a kokpitem Cannondale x MOMODesign, Estebanovo závodní kolo je lehké jako pírko a aerodynamické. Je postaveno na to, aby létalo nahoru po horách a prolétalo těsnými zatáčkami. S bezdušovými pneumatikami Vittoria Corsa Pro o průměru 28 mm Esteban zvládne závodní trasu vysokou rychlostí. Jeho sedlo Prologo Scratch M5 mu zajistí pohodlí po celou dobu třítýdenní tour.

 Spároval 11-34 kazetu s FSA převodníky 54-40, aby mohl plynule a efektivně přenášet výkon na jakémkoliv terénu. Esteban jezdí na 170mm klikách FSA Powerbox K-Force Team Edition, což jsou jedny z nejlehčích a nejtužších klik, jaké byly kdy vyrobeny. Připojení Bluetooth vlevo i vpravo přenáší data přímo do jeho Wahoo ELEMNT BOLT, takže Esteban může měřit svůj výkon po celou dobu Giro. Když uvidí svou příležitost, zaútočí. Esteban už má na svém kontě tři vítězné etapy na Giro d'Italia a rád by si přidal další.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.