Fizik představuje nové sedlo Aliante Adaptive

Dost bylo bolavého zadku po celém dni v sedle kola! Italský výrobce sedel fizik přichází s technologií 3D tisku Adaptive, která vám pomůže od bolesti. Adaptive znamená revoluci v pohodlí a podpoře pro jezdce bez ohledu na typ postavy nebo disciplínu. Sedla se vyznačují 3D tištěným polstrováním, vyrobeným procesem Digital Light Synthesis.

Tato technologie využívá digitální projekci UV světla, optiku propouštějící kyslík a programovatelné tekuté pryskyřice k vytvoření pohodlného a odolného polstrování. Sedla Adaptive poskytují pevnou oporu tam, kde je potřeba rychlá odezva, a měkkou tam, kde je prioritou zmírnění tlaku. Výsledkem je univerzální sedlo s několika komfortními zónami, což snižuje tlak až o 60 % díky lepšímu rozložení hmotnosti.

3D tištěné polstrování fizik Adaptive nabízí výjimečné, dlouhotrvající pohodlí na všestranné platformě. Vývoj digitálního 3D tisku umožnil vytvořit sedla bez omezení tradičních metod. Polstrování je vyrobeno z materiálu Carbon® pomocí revoluční technologie DLS, která poskytuje díly s vynikajícími vlastnostmi a povrchovou úpravou.

Inženýři díky této technologii navrhují a vyrábějí sedla s více funkčními zónami, každou samostatně vyladěnou pro specifické vlastnosti. Výsledek? Snížení tlaku až o 60 % a větší pohodlí po celé ploše sedla. Adaptive byla testována v laboratoři i v praxi, aby zajistila ideální komfort pro všechny typy jízdy a povrchů.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.